Klein-Schreuder Skulpturpark


Zélia Rocha: Metamorfose

rocha250

Selv om hagen på grunn av tiltakene mot koronaviruset dessverre er stengt for tiden, setter vi likevel opp vårens utstilling av kunstverk av Zélia Rocha fra 5. april som opprinnelig planlagt. Denne gangen blir det imidlertid ingen festlig åpning av utstillingen.

Zélia Rocha er portugisisk, underviser i fremmedspråk og har vært kunstner i mange år. Hun har hatt over hundre utstillinger og jobber med polymer og jern. Det siste er ikke overraskende, siden faren hennes var smed. Hun elsker rustfargen, og alle hennes verk i jern er laget av gjenbrukt skrapjern.

– Jeg føler meg tiltrukket av gjenstander av jern som for eksempel gamle redskap som er satt bort, har gått i stykker eller ikke brukes lenger og blir inspirert til å gi dem et nytt liv, sier Zélia.

– Jeg samler alltid på all slags gammelt jern, og plutselig tar jeg noen stykker, føyer dem sammen og skaper en ny figur ved å hamre, sage og sveise. Arbeidet med dette bringer meg i en ironisk, drømmeaktig stemning der jeg ser verden som et klarere og bedre organisert sted, tilføyer hun.

For øyeblikket vet vi dessverre ikke når vi kan åpne skulpturparken igjen. Men så snart restriksjoner og portforbud er opphevet, er du hjertelig velkommen til å besøke hagen igjen og komme og se (eller kjøpe) skulpturene til Zélia Rocha.

Oppdatering: Du kan nå laste ned en katalog (PDF) der du kan se verkene til Zélia Rocha slik de er utstilt i hagen.

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)