Klein-Schreuder Skulpturpark


Skulpturparken fyller tyve år

I år feirer vi at skulpturparken har eksistert i tyve år. Tomten ble kjøpt i 1996, og i 1999 var første etappe med pløying av jordene og bygging av huset fullført. Dette var også året da den første skulpturen ble utplassert i hagen: Akrobaten av Iris Le Rütte.

"Barnet mitt, hva har du satt i gang med?" (Mor Schreuder, 1996)

Vi feirer jubileet med en utstilling av tyve skulpturer av ti kunstnere. Syv av disse har tidligere stilt ut i hagen i løpet av de siste tyve årene.

Utstillingen åpner søndag 7. april kl. 11 i den flotte palmehagen. Vi tror det skal bli en flott fest, for i tillegg til kunstverk og kunstnere, kan vi by på en spennende gitarkonsert med Vicente Ballester, Diana Martínez og Irene Sala. Det blir servering av delikate småretter og noe å drikke til, og vi håper å kunne motta mange gjester.

jubileum

Utstillingen er åpen til 30. juni. Adgang koster som vanlig 5 euro, som går til vedlikehold av parken. Har du et årskort (€ 18 for to personer), kan du bruke dette.

De syv kunstnerne som har stilt ut tidligere i hagen er Alejandro Cremades, Hanna Gerlind Glauner, Antonio Imbernón, Antonio Mari, Salvador Molla, Monique Neyzen og Vicente Pérez Gonzálvez. De tre nykommerne heter Georgie Pouleriani, Quico Torres og Jan Keijsers.

Vi ønsker hjertelig velkommen til den festlige åpningen av vår jubileumsutstilling!

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)