Klein-Schreuder Skulpturpark


Sommerutstilling med Antonio Imbernón

imber270En av målsetningene til Klein-Schreuder-stiftelsen er å tilby hjelp til kunstnere og de som ønsker å bli det. Mange kunstnere kan imidlertid ikke leve av kunsten sin og må ha én eller flere jobber i tillegg.

Det gjelder også for Antonio Imbernón. Han er billedhogger og utdannet fra kunstakademi, men fordi han ikke har tilstrekkelige inntekter fra sine egne arbeider, jobber han også med restaurering av gamle skulpturer og malerier. Vi har tre av hans verk i hagen som stiftelsen har kjøpt inn.

For å hjelpe Antonio stiller vi i sommer ut ytterligere tre av hans skulpturer, som alle er til salgs. Alle tre forestiller nakne kvinner. De er unike og laget av kunststoff (polymer). To av verkene er på 75 cm, det tredje litt mindre. De har fått titlene Prippen, Sjenert og Nølende. Tenk deg hvor flott en av disse skjønnhetene vil ta seg ut ved svømmebassenget ditt.

Antonio arbeider omtrent en måned med å lage en skulptur som disse, så en pris på € 1200 er absolutt ikke urimelig. Vi vil også gjerne minne om at hele beløpet går til kunstneren, stiftelsen tar ingen kommisjon.

Til slutt har vi gleden av å annonsere at skulpturparken nå er åpen både på lørdager og søndager fra kl. 10 til 14. I tillegg er du selvfølgelig fortsatt velkommen på ukedagene etter forhåndsavtale pr. e-post eller telefon.

Kontakt oss

Fundación Klein-Schreuder
Cami del Pinar 23, 03580 Alfaz del Pi (Alicante), Spania

Telefon/faks: (+34) 966 860 230
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

GPS: 38° 36' 0.5" N,  0° 06' 30.4" W (38.600139, -0.108444)